埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

香帥嘆世界 (連載)

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
原帖由 少爺 于 2008-12-23 17:44 发表
  Q+ q, {1 p4 h" a, k$ |6 a! K# C* n: b" g
妖﹐話媾你文化水平底下﹐你又晤Q服﹐響到死撐﹐邊懶個規定唔可以用繁體字寫野架﹖毛都沒出齊﹐扮晒春袋。少爺鵝系東山響朵果陣時﹐你仲著緊開囊褲啦﹐鄉下仔﹗
. P& J2 @" V7 X4 b# s/ ^
2 T; @4 |/ u+ }0 B; p0 {
哇,暴晒粗添!你果然好有文采哦!' s& o9 N! v9 ]5 W! F- l, w1 L) F
哦,你住东山啊,难怪你自称为“少爷”啦。。。。仲以为你住增城或者从化添。
- g& a- x7 @8 Q' x/ a# j( e/ c我果然无估错,你唔系40后就系50后的,喜欢用繁体字,守旧,迂腐。既然系甘你响朵果阵,我当然系着紧开浪裤啦。。。不过宜家,你年纪大就唔该你收皮,米扮Q晒青春叫自己“少爷”啦!
原帖由 27149 于 2008-12-23 19:03 发表 + g. T& n5 `4 F7 R

" t$ L; P  G8 ?/ K
: E, h$ g+ V$ J) q哇,暴晒粗添!你果然好有文采哦!; y2 O2 M* |, }2 b# B, N
哦,你住东山啊,难怪你自称为“少爷”啦。。。。仲以为你住增城或者从化添。
  T8 E3 y8 ~2 R" d; _我果然无估错,你唔系40后就系50后的,喜欢用繁体字,守旧,迂腐。既然系甘你响朵果阵,我当然 ...
% B% O3 _  o  I6 F9 H* @7 W: l9 L
系呀﹐阿仔乖﹐叫聲老豆黎聽下﹖哈哈~~~~~~
原帖由 少爺 于 2008-12-24 02:12 发表 * l5 R) P) b+ |
3 C5 u3 Z9 ]$ Z% W: |: b% V9 x, E
系呀﹐阿仔乖﹐叫聲老豆黎聽下﹖哈哈~~~~~~
7 O* Q0 s( T7 G& K% F5 w+ H
- E- O! d& k  l9 h2 N$ E
阿伯,你无野啊嘛?! 系米患佐老人痴呆啊?快Q D去睇医生啦。
老杨团队 追求完美
一人少句啦, 影响大家睇城城难以一见文章0 V% e0 ^0 D3 `, b4 O
( N9 b  V) E* e
睇吴过眼米开个新贴炳拒, 新年留留大家响度互骂成何体统? 卑其他人话俄地d讲白话静系识的互骂就无瘾啦。2 Z7 P: Y, r! ~' V
1 N9 T: C) U! }
城城请继续。
搞定搞定!* |% u/ @$ G7 F
好看