埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

香帥嘆世界 (連載)

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
原帖由 少爺 于 2008-12-23 17:44 发表
% T# r, ?* `. x. v9 X# U0 v! ^4 X, F1 e" y
妖﹐話媾你文化水平底下﹐你又晤Q服﹐響到死撐﹐邊懶個規定唔可以用繁體字寫野架﹖毛都沒出齊﹐扮晒春袋。少爺鵝系東山響朵果陣時﹐你仲著緊開囊褲啦﹐鄉下仔﹗
2 x, q& d# Q8 t+ m( |% g, G
" l% t) `  @9 Q2 m
哇,暴晒粗添!你果然好有文采哦!0 U  o1 d3 a5 L  S9 ]# [) C
哦,你住东山啊,难怪你自称为“少爷”啦。。。。仲以为你住增城或者从化添。$ O( a" S) ?: ~! R
我果然无估错,你唔系40后就系50后的,喜欢用繁体字,守旧,迂腐。既然系甘你响朵果阵,我当然系着紧开浪裤啦。。。不过宜家,你年纪大就唔该你收皮,米扮Q晒青春叫自己“少爷”啦!
原帖由 27149 于 2008-12-23 19:03 发表
$ ^. l: u# j' z9 J' `+ m2 D# G; n+ R- R7 ^( f3 ?
" h- ]9 H5 i3 H: a6 J+ P
哇,暴晒粗添!你果然好有文采哦!
0 N9 R# p: ^7 |  \5 A哦,你住东山啊,难怪你自称为“少爷”啦。。。。仲以为你住增城或者从化添。
% Q$ S! O% ~0 h" V% Q. W5 M, t我果然无估错,你唔系40后就系50后的,喜欢用繁体字,守旧,迂腐。既然系甘你响朵果阵,我当然 ...
3 ~5 {4 O& D* k' }  W. V9 h
系呀﹐阿仔乖﹐叫聲老豆黎聽下﹖哈哈~~~~~~
原帖由 少爺 于 2008-12-24 02:12 发表
$ Y& Z, ~9 N& n: `0 j# S
" p2 c/ M6 J9 J% C系呀﹐阿仔乖﹐叫聲老豆黎聽下﹖哈哈~~~~~~
# @1 a8 U6 i" i6 P% F1 v1 ]+ B
- R+ ]/ @, |" A0 D) r0 `
阿伯,你无野啊嘛?! 系米患佐老人痴呆啊?快Q D去睇医生啦。
老杨团队 追求完美
一人少句啦, 影响大家睇城城难以一见文章
! f5 s$ {' q7 r! H- l" l" O, J% b. b5 Q1 Q& {
睇吴过眼米开个新贴炳拒, 新年留留大家响度互骂成何体统? 卑其他人话俄地d讲白话静系识的互骂就无瘾啦。# s% Q% r9 b  g, K2 r# {4 A
. X* y; R! D; ^! [; y, A9 y
城城请继续。
搞定搞定!/ N; q- d# Z0 t. e( C
好看