埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

香帥嘆世界 (連載)

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
原帖由 少爺 于 2008-12-23 17:44 发表 + ^3 J& C$ X7 ^
' d7 C0 ~6 ^* Y" E" E
妖﹐話媾你文化水平底下﹐你又晤Q服﹐響到死撐﹐邊懶個規定唔可以用繁體字寫野架﹖毛都沒出齊﹐扮晒春袋。少爺鵝系東山響朵果陣時﹐你仲著緊開囊褲啦﹐鄉下仔﹗

- d: c: y' T% |4 {) C( `" v5 f8 D% g4 ^
哇,暴晒粗添!你果然好有文采哦!
; L9 g# P" H# X' G  N5 Z8 b哦,你住东山啊,难怪你自称为“少爷”啦。。。。仲以为你住增城或者从化添。' K% \. v0 v8 M2 Q0 t( S: g
我果然无估错,你唔系40后就系50后的,喜欢用繁体字,守旧,迂腐。既然系甘你响朵果阵,我当然系着紧开浪裤啦。。。不过宜家,你年纪大就唔该你收皮,米扮Q晒青春叫自己“少爷”啦!
原帖由 27149 于 2008-12-23 19:03 发表
/ t* u. Q- n% R% x3 S( ~8 o/ {& K# o0 n/ A2 S9 x2 B& f3 J

* T0 }5 X$ \. @4 s哇,暴晒粗添!你果然好有文采哦!
& s3 G* C) y5 R+ _( G: f: F: g哦,你住东山啊,难怪你自称为“少爷”啦。。。。仲以为你住增城或者从化添。
# t( y5 h; i# T9 b* u! ^0 v! L我果然无估错,你唔系40后就系50后的,喜欢用繁体字,守旧,迂腐。既然系甘你响朵果阵,我当然 ...

$ ]6 J0 W) L& \( R9 P系呀﹐阿仔乖﹐叫聲老豆黎聽下﹖哈哈~~~~~~
原帖由 少爺 于 2008-12-24 02:12 发表 # i/ D9 r  Z% Q, R, X2 H% w  ~
, U, E; g% z! U
系呀﹐阿仔乖﹐叫聲老豆黎聽下﹖哈哈~~~~~~
9 a. B/ ]! w& F2 i5 E+ F( j% |/ T

: w: ^5 l  j. ~2 Q# V6 \阿伯,你无野啊嘛?! 系米患佐老人痴呆啊?快Q D去睇医生啦。
老杨团队 追求完美
一人少句啦, 影响大家睇城城难以一见文章
4 ]0 b2 d1 M, T4 T" G
! Q! n7 p+ b3 ~+ b: m5 r睇吴过眼米开个新贴炳拒, 新年留留大家响度互骂成何体统? 卑其他人话俄地d讲白话静系识的互骂就无瘾啦。
' d" H6 B* z, C! R2 k* S0 q& \) m; Y; U
城城请继续。
搞定搞定!) \3 _7 Q% C* X, k! U
好看