埃德蒙顿华人社区-Edmonton China

我的宠物美容开业了

老杨团队,追求完美;客户至上,服务到位!
ALL BREEDS WELCOME!
3 [9 n. N* j- S! b4 P; sDOG & CAT GROOMING IN MY HOME
2 ]4 R& X# S  M: G2 A; e8 q8 [Hello pet owners. Looking for your dog or cat groomed? My name is michael, I'm a Professional Pet Groomer Career Certified in 2006. I've been grooming for 10 years, Love what I do just want to start to groom out of my house a bit. I will only be booking appointments for one dog or cat at a time so they can get done faster for you .I'm available monday to friday after 4pm, weekends&holiday whole day. Call, text, or email me to book.' E/ o- n7 R* d3 {2 g/ r
All Grooms include bath,blow dry,hair cut, nail clipping, ear cleaning&anal glands ) k# z9 p" q5 c
location: 8109  132A AVE  NW EDMONTON  AB  T5C 2C97 @; `( j( C$ W1 d) i  @6 d& j
phone: 587-926-27287 o4 h3 }* R& J) R$ W8 ?" q7 R0 Y
e-mail: Haman100200@gmail.com
. t! m! M- R# D" y5 @: \If i do not answer text a message or send me a e-mail(guaranteed reply with a e-mail or text)
5 ]# d4 j. {6 H9 I: V
剪约克夏多少钱
我给你发了你查收一下
老杨团队 追求完美
MINI POODLE价钱?谢谢~
约克夏价格,谢谢。
楼上的,我给你发消息了,请查看一下
在北面呀?有点儿远。: g8 b: _4 P* W% }
不过还是支持一下!
支持,短毛狗洗个澡,洗个耳朵,剪指甲和清肛门腺大概多少钱呢?
谢谢支持
有没有你的作品照片呀
有,把你的邮箱地址给我,我给你发过去
马尔济斯多少钱吖,剪毛,清理耳朵,剪指甲,谢谢
同言同羽 置业良晨
照片都发到你们的邮箱里了,请大家查收一下
刚给我的两个比熊剪了发,效果很满意和价钱很合理,还传授了很多养狗心得,很感谢,顶一下,以后一定还惠顾!
谢谢楼上的支持
同言同羽 置业良晨
我有一个5磅多的poodle和一个13磅多的泰迪,都什么价钱呢?能给我发几个你的作品吗?邮箱jhjmm@qq.com 谢谢
支持下,虽然还没有宠物,但是毕业后想养
发给你了,请查收一下,
本帖最后由 nina2012 于 2013-8-17 07:03 编辑 7 J0 N- W# b0 h4 @. _# {8 O

+ ?5 |8 W, V4 |4 Q+ ^
0 W5 O. P3 P7 C, ~" b8 y  ?4 j2 t  {+ J/ ]* ]- E1 [- l
my sheltie dog just have hair  cut,very professional, reasonal price, even through far away from my place,
1 j2 O8 g8 t7 a9 x5 b% k4 Q
7 W) z' Z2 g) }/ }8 R, K" pi will come back next time
刚带我家贵宾去剪了,很满意~楼主很专业很细心,有专业的宠物吹水机,价格也比外面便宜多了,下次还来~7 {1 j" F" C8 b' W- a* o3 t

( a% D+ ?# Z2 J. L% w: i' c+ n2 D2 W附张图,得瑟的小犬 / M7 I4 t- u5 K% Y
6 _- {. F3 ?  ]3 {5 a: Y" v
同言同羽 置业良晨
楼上的好可爱好可爱
理袁律师事务所
同言同羽 置业良晨
楼上的好可爱好可爱
西施剪头发,指甲,刷牙,多少钱~~~谢谢
发给你了,请查收
貴賓剪毛要多少錢呢?謝謝!
发给你了
eskimo剪头发,指甲多少錢? thx
How much for Yorkie? Thanks
给你们发了查收一下吧